En mobiltelefon med batteri

Etter mange år med iPhone, endte jeg over på Android-universet i fjor. Mest av alt fordi jeg synes iPhone er fryktelig dyrt, for dyrt for ikke altfor mye moro. Litt fordi jeg tenkte det var på tide å finne ut om Android fungerte greit når man først lærte seg systemet. Den største grunnen var nok at iPhonen min tok kvelden etter en fuktig tur – en sykkeltur. Jeg trodde sadelvesken min var vanntett. Det var den ikke.

Etter nærmere et år med min Sony Xperia Z3 er det fullstendig uaktuelt å gå over til iPhone igjen. Når man først har lært seg Android, fungerer det finfint, og du får mobiler til en brøkdel av prisen til iPhone som er minst like raske. Og som har et batteri som virker. Jeg har hatt flere iPhoner, men de var svært lite mobile
. Jeg måtte alltid vite hvor nærmeste stikkontakt var. Jeg anbefaler iPhone kun til de over 60 år og endelig skal gå over til touch-telefon. iPhone er superenkelt, og for de som har litt tungt for det på teknologi-fronten, er den helt perfekt. Hvis ikke, så anbefales altså en touch-telefon med batteri.

xperia-z3-compact-black-1240x840-2f1d546fc795ff2d1295547982a23cb4